Kunst en educatie zijn de twee passies in mijn leven en loopbaan. Na een carrière als danser en acteur in de jaren negentig ben ik vooral werkzaam geweest in allerlei management en consultancyfuncties. Daarnaast heb ik me toegelegd op het trainen, opleiden en coachen van mensen in de creatieve industrie, de onderwijs- en kunstwereld.
 
Werk, persoonlijke fascinaties en mijn privéleven lopen bij mij altijd door elkaar. Mijn werk als vrijwilliger in Amsterdam en Oost-Afrika zijn direct verbonden met mijn betaalde werk. Mijn eigen persoonlijke geschiedenis en verhaal beïnvloeden de keuzes die ik maak voor waar ik werk en wat ik daar doe en andersom. Doordat ik werk vanuit betrokkenheid en passie is geen dag hetzelfde en blijft het uitdagend en inspirerend.
 

Ik studeerde agogie en counseling aan de Agogische Akademie Friesland. Daarna danseducatie in Amsterdam aan de NelRoos Akademie voor klassiek ballet en de Akademie voor Dansexpressie. Daarnaast volgde ik een opleiding voor management in de culturele sector bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en tot fondsenwerver bij de 3F Academy. Op dit moment (2023- 2024) volg ik de opleiding coach practitioner van het coachcollege van de Baak.

 

Een uitgebreid overzicht van mijn opleiding en ervaring vind je hier